poster

Papa s nama

Papa s nama


Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

Poglavar Katoličke Crkve u općim audijencijama obraća se svim ljudima dobre volje svojom porukom i katehezom, spajajući tradiciju i aktualni trenutak. Opća audijencija s papom Franjom u Vatikanu prilika je vjernicima da prodube svoja promišljanja, dobiju poticaj na svome putu vjere i prime papin blagoslov. Svim ljudima dobre volje ovo je prilika da se informiraju o učenjima Katoličke Crkve, o smjeru u kojem ona ide danas, da se nadahnu porukama nade i mira te poslušaju papine riječi izravno, a ne samo preko medija. Urednica i voditeljica je Tanja Maleš.

PRIPOROčILA
  • The Heat

    image
    The Heat is a daily talk show anchored from Washington, D.C. It focuses on top stories making news globally.
  • RTL Direkt (2021)

    image
    RTL Direkt is a News Magazine on RTL Germany. It's the german Version of the news format "RTL Direkt" originally created by RTL Croatia.
  • Meditacija

    image
    Iscjeljenje vjerom - cjelovito iscjeljenje. Osjetite snagu koja leži u istinski pozitivno usmjerenom životu - i vi ce te postati slobodnijima, miroljubivijima i...
  • Ovo je Moja Riječ

    image
    Čitanje iz Evanđelja Isusovog.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.