poster

Dobar posao

Dobar posao


Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

Vremena su teška i krizna. Posao se teško dobija, a lako gubi. Više se ne bira, samo da se radi.
Dokumentarno-obrazovni program Radio-televizije Vojvodine uradio je serijal Dobar posao, gde je, u primerima zanimanja: kuvar, opančarka, vinar, kontrolor letenja, programer i stilista, pokazao da postoje poslovi u Srbiji gde još uvek može da se dobro zaradi i od toga izdržava porodica.
U višemesečnom istraživanju i snimanju na terenu zaključili smo da je potrebna hrabrost i odlučnost, veliki rad i neprestano učenje i usavršavanje.
Primeri, koje će gledaoci videti na Prvom programu Televizije Vojvodine, vrlo jasno govore i o tome da su oni bili odlučni u nameri da im život ne kreira neko drugi, već da sami budu kovači sopstvene sreće.

PRIPOROčILA
  • Mayrs Magazin

    image
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
  • Oko svijeta sa Edinom Krnićem

    image
    Doživljaji crnogorskog putopisca Edina Krnića iz najudaljenijih kutaka svijeta.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.