poster

Katy na moru i malo u brdima

Katy na moru i malo u brdima

kuhanje | Srbija

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

Posle sela i jer je bila vredna, Katy je zaslužila odmor i to na moru! Ono što nije znala je da smo je tamo poslali u misiju…Jer, ko bi bolje našao i ušao u suštinu života na moru od radoznale Katy the Cook!
Nije joj mnogo trebalo da nađe vredne ljude, koji od svojih deset prstiju žive i vole morski život. Žizela i Neša akademski muzičari, organski proizvođači hrane i zaljubljenici u prirodu Luštice bili su savršeni domaćini. Svašta je naučila mala sirena, a hiperaktivna kakva jeste, nije dozvolila ni da joj kišni dani pokvare misiju. Snašla se Katy, spakovala ranac i pošla u brda crnogorska da i tamo gurne nos i vidi šta se radi, šta se kuva, ko je glavni. A glavne su dve Gordane, žene stene. Od njih je pokupila borovnice, sira i krompira i mnoga znanja o surovom, a prelepom životu u brdima.
Katy na moru i malo u brdima, misija uspešno završena. Ostaje da vidimo koji će sledeći kamen prevrnuti i kakve sve mudrosti iz naroda pokupiti na nekom novom putu…

PRIPOROčILA
  • Przepis dnia

    image
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
  • Okrasa łamie przepisy

    image
  • Loving Gluten Free (2019)

    image
    Whether you're coeliac, gluten intolerant or just trying to modify your diet, the demand for gluten free has sky rocketed. Luckily eliminating gluten is no longer...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.