Kroz objektiv kamere avanturist Andrej Maričić istražuje najudaljenije dijelove planeta, stječe nove prijatelje i upoznaje ih živeći s njima. Traga za rijetkim biljnim i životinjskim vrstama, obilazi krajolike koji oduzimaju dah, ali i one opasne i manje atraktivne u koje rijetko tko zalazi. U neprestanoj potrazi za odgovorima, Andrej vas u 3. sezoni vodi kroz Južnu Afriku, Japan, ali i vraća se u pleme Mentawai, gdje se prije 2 godine jedva izvukao iz džungle.

Oddajanje na kanalih:

N1 RS  

Bilo je na kanalih:

N1 HR  

Naslednje epizode:

jutri
13:00
Bez granica sa Andrejem
jutri
21:30
Bez granica sa Andrejem
PRIPOROčILA
  • After The First 48 (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
  • Kultura 21

    image
    Magazin o europskoj kulturi u produkciji Deutsche Welle. Svaki tjedan ova emisija donosi pregled kulturnih događanja, razgovore s umjetnicima, slikarima,...
  • Znanje imanje

    image
    Može li se u budućnost bez tradicije i kako treba ulagati u fabriku pod vedrim nebom? Gde se prepliću, a gde potiru interesi malih i velikih proizvođača i kakva...
  • Sa Krajišnicima po Krajini

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.