Ocena uporabnikov: 8.9/10
(14 glasova)

Okosnicu TV serije „Tajne vinove loze“ čine priče o dve porodice smeštene u graničnim područjima Srbije. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka, iz Subotice, krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka, Anja, završila je enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.
Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene lažima i prećutkivanjem. U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Zajedničko obema porodicama su suze, poljupci i udarci. Melodramska nota koja je sve vreme prisutna u ovoj seriji ukazuje da nema porodice bez tajne.

Oddajanje na kanalih:

BN  

Bilo je na kanalih:

RTS SVET  RTS1  TVCG2  TVCG1  POP TV  KLASIK  FTV  

Naslednje epizode:

20. 04. 24
16:20
Skrivnosti trte ®
petek
18:30
Skrivnosti trte
sobota
14:50
Skrivnosti trte
sobota
16:20
Skrivnosti trte ®
jutri
18:30
Skrivnosti trte
3. 05. 24
18:30
Skrivnosti trte
PRIPOROčILA
  • Asi (2007)

    image
    "Asi" tells the love story of Asiye 'Asi' Kozcuoglu and Demir Dogan, who after years of absence returns to his hometown Antakya. For three generations the...
  • Prizori iz bračnog života (2002)

    image
    Dramska serija reditelja Danila Vukotića u kojoj glave uloge igraju Milica Milša, Marko Živić, Milan Čučilović...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Bleja

    image
    Bleja je kratka igrana struktura u trajanju od desetak minuta, u kojoj pratimo svakodnevna dešavanja u ulazu jedne stambene zgrade u Beogradu....
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.