poster

Paleta

Paleta

dokumentarci | Srbija

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

"Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se približili jedni drugima, "Paleta" se emituje na jezicima nacionalnih zajednica, i to s prevodom na srpski jezik. Svakog radnog dana u prepodnevnom terminu od 10.05h ujutro na TV1 i repriza u 16.10h na TV2, donosimo slike i reči iz života, priče o običnim ljudima, izveštaje o događajima i procesima važnim za očuvanje kulturne, jezičke i etničke raznolikost u Vojvodini. Reportaže, životne priče, informacije, dokumentarne emisije, dešavanja, problemi i rešenja... Realnost, umesto senzacionalnosti. Afirmacija multikulturalnosti kao modela zajedničkog života u Vojvodini. Gledaocima nudimo raznovrsnost i verodostojnost. Probijamo jezičku barijeru, gledamo se i slušamo, da bismo se bolje razumeli.

PRIPOROčILA
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
  • Čuvari budućnosti

    image
    Čuvari budućnosti su priča o mladima koji upoznavajući svoje vršnjake diljem BiH, upoznaju i uče dijelove historije i tradicije različitih naroda i njihovih...
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.