poster

Kolesarstvo - dirka po Franciji

Tour de France

biciklizam, sportski | Francuska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

SADRžAJ

Tour de France je godišnja višednevna biciklistička utrka namijenjena muškarcima, koja se uglavnom održava u Francuskoj. Utrka se sastoji od 21 etape tijekom 23 dana i poklapa se s Danom Bastilje. Najstariji je od tri Grand Toura i općenito se smatra najprestižnijim.

Fotografije

Kolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po Franciji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • La Vuelta Femenina

    image
  • Cape Epic

    image
    The Absa Cape Epic is a physically grueling and mentally demanding mountain bike multi-stage race set in South Africa's Western Cape region.
  • German Classic

    image
    Eschborn-Frankfurt je njemačka jednodnevna biciklistička utrka koja se vozi u gradu Frankfurtu na Majni i okolici, na praznik rada, 1. svibnja.
  • UCI Mountain Bike World Cup

    image
    UCI Svjetski kup u brdskom biciklizmu je serija utrka brdskog biciklizma koja je odobrena od strane Svjetske biciklističke federacije. Prva serija Svjetskog kupa...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.