poster

Glazbeni specijal: The Cult na Šalati u Zagrebu

Glazbeni specijal (2017)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Iznimno poštovana i popularna grupa The Cult gostovala je u lipnju 2017. drugi put u Zagrebu na jednoj od najljepših ljetnih pozornica, na Šalati!
Nakon svih ovih godina grupa The Cult je bila u punoj formi, nadahnuću ispred 5000 razdragane publike. Glazbeni specijal imao je jedini u nas veliki ekskluzivni intervju s Ianom Astburyjem u Lisabonu 2009. Antu Batinovića Ian je ugostio u lisabonskom Coliseu ne samo u garderobi nego i na koncertu, probi koncerta i "after show" partiju. U Zagrebu u lipnju 2017. članovi The Culta iskazali su posebnu čast autoru Specijala Anti Batinoviću i jedinome od svih hrvatskih medija dali ekskluzivni intervju na Šalati. I to Ian Astbury u društvu Billyja Duffyja! Iako su se svi zajedno kupali u znoju njihove garderobe podno tribina na Šalati, intervju je bio živahan. Najprije o vječnoj temi zašto dugovječni bandovi izvode na turnejama većinom stare, klasične pjesme. Apostrofirana je turneja Davida Bowieja Sound And Vision iz 1990. i The Cultova Love Live Tour iz 2009. Billy Duffy i Ian Astbury elokventno su govorili o tzv. divljem načinu života rock-zvijezda. A Ian Astbury o ljepoti života u Los Angelesa gdje se smjestio posljednjih godina. Inače prava je "izbjeglica" koja je živjela svugdje po svijetu a prije Los Angelesa u New Yorku, preciznije Manhattanu.

Voditelj: Ante Batinović

Fotografije

Glazbeni specijal: The Cult na Šalati u ZagrebuGlazbeni specijal: The Cult na Šalati u ZagrebuGlazbeni specijal: The Cult na Šalati u ZagrebuGlazbeni specijal: The Cult na Šalati u Zagrebu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazbena ordinacija

    image
    Glazbena emisija kroz koju možete uživati u hrvatskoj glazbi, ali i poznatim pjesmama iz cijele regije.
  • TOP 20

    image
  • Toxic Tuner

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Top 10 (urbanih hitova)

    image
    Za vas smo pripremili listu od 10 najboljih urbanih hitova, stoga se opustite i uživajte u narednim glazbenim minutama!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.