EPIZODA: 106

SADRžAJ

Otac Anselmo se zabrine nakon što sazna da Marichuyin sin već nosi prezime San Roman. Beatriz kaže Eduardu da će otac Anselmo krstiti Marichuyino dijete. Marichuy dobiva cvijeće u kazalištu i uvjerena je da joj ga je poslao Leopard. Omar odluči ostati u gradu i pokuša ponovno osvojiti Marichuy. Blanca planira posjetiti Marichuy, no odlazi onamo transformirana u Ivette. Juan Miguel kaže Oneliji da može ostati u kući koliko god želi, a ona se diskretno nasmiješi sretna zbog svoga uspjeha. Ivette govori Marichuy da je Omar njezin muškarac, te će požaliti bude li joj ga pokušala oteti jer je sposobna ubiti je. Juan Miguel sazna za krštenje svoga sina i odluči prisustvovati tome činu iako nije pozvan. Blanca komentira Rocio kako se boji da bi se Ivette mogla vratiti i savjetuje joj da o tome obavijesti Juana Miguela kako bi joj mogao pomoći. Omar razmišlja o Ivette i žali što je izgubio prijatelja Juana Miguela, ali odlučan je vratiti se na imanje sa ženom koju voli. Mayita je sretna što je Onelia ostala živjeti u kući, ne sluteći kolika je njezina želja za osvetom. Nelson priznaje Luisi da ne želi umrijeti i pita se gdje je Bog. Blanca se pojavi u Marichuyinoj kući i kaže joj da će, ako još uvijek voli Juana Miguela, prekinuti s njim i otići iz njegovog života.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.