EPIZODA: 107

SADRžAJ

Marichuy upoznaje Adriana i Anu Juliju s gostima i moli ih da budu krsni kumovi njezinom djetetu. Estefania nazove Amadora i sazna da se Marichuy vratila na posao jer je dijete ozdravilo. Juan Miguel i Rocio prisustvuju krštenju. Otac Anselmo nazove Marichuyinog sina imenom Juan Miguel. Marichuy sazna da je Juan Miguel zakonski dao djetetu prezime San Roman i Velarde, te mu zamjeri zbog toga. Estefania kaže Patriciju da je Cecilia izašla, vjerojatno u posjet Marichuy, i savjetuje mu da zabrani Ceciliji da dovede Marichuy i sina kući. Juan Miguel kaže Marichuy da je voli i njih se dvoje poljube. Onelia govori Isabeli kako se namjerava osvetiti Blanci i ona joj obeća pomoći. Juan Miguel zaprosi Marichuy da mu ponovno bude žena, ali ona se sjeti Blancinih riječi i odgovori mu kako to više nije moguće. Marichuy moli Juana Miguela da se oženi Blancom i zaboravi nju i dijete. Marichuy ispriča Ani Juliji o svojoj vezi s Juanom Miguelom i prizna joj da ga još voli. Marichuy se ne osjeća dobro i moli Candelariju da je ispriča kod gostiju koji su došli na krštenje njezinog sina. Blanca kaže Juanu Miguelu da je sretna što ga voli i komentira kako se nikada nisu poljubili.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.