poster

Treći element: Stanični tajkuni

Treći element

Hrvatska
Redatelj: Gordana Bolčić

SADRžAJ

Kao da nam epidemija gripe nije bila dovoljna, evo sad i novog virusa koji se polako širi iz Kine. U Trećem elementu govorimo o tome što je taj koronavirus, po čemu je sličan, a po čemu različit od drugih virusa, tih staničnih tajkuna. Zanimalo nas je i zašto je za neke viruse, poput HIV-a, teško napraviti cjepivo i koja je šansa da za ovaj virus ono uskoro bude pronađeno. Posebno su nas zanimale nedavne epidemije, poput one pandemijske gripe, i što smo iz njih naučili pa možemo primijeniti u ovom slučaju. O svemu ovome, ali i drugim viralnim temama, razgovaramo s doc. dr. sc. Vandom Juranić Lisnić s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dr. sc. Beatom Halassy iz Centra za istraživanje i prijenos znanja u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu, te s dr. sc. Bernardom Kaićem iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Fotografije

Treći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuniTreći element: Stanični tajkuni

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.