'Treći element' je emisija u kojoj se govori o modernim znanstvenim istraživanjima. Bavit će se fenomenima i problemima prirodnih znanosti, a sastojat od tematskog razgovora u studiju s dva voditelja i dva gosta. Voditelji su mladi znanstvenici s Instituta "Ruđer Bošković" dr. sc. Marko Košiček i dr. sc. Saša Ceci. Oni će moderirati razgovor, ali će u njemu aktivno sudjelovati te iznositi svoja mišljenja.
Razgovoru prethodi uvodni prilog o određenoj temi iz područja prirodnih znanosti, a unutar razgovora, kroz kraći prilog u emisiji bit će prikazan pokus koji pojašnjava neki konkretni fenomen. Cilj emisije "Treći element" je upoznati gledatelje s čudesnim dostignućima suvremene znanosti i najnovijim spoznajama te otvoriti nova pitanja i iznijeti drugačije poglede. Isto tako, vidjeti i kakvi su odgovori današnjih znanstvenika na još uvijek neodgovorena pitanja na koja stoljećima pokušavamo pronaći odgovor.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV4  HTV1  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.