SEZONA: 2

EPIZODA: 3

SADRžAJ

U posljednjem rudniku škriljevca u Engleskoj u Honisteru vlasnik Joe Weir ubrzano radi kako bi na vrijeme isporučio zeleni škriljevac, tzv. Westmorland green. U nedavnoj eksploziji ispod Fleetwith Pikea uništen je gotovo sav škriljevac stoga moraju ponovno minirati i nadati se najboljem.
Na farmi Bleak Bank u Dalesu John i William Dawson moraju okupiti krave i smjestiti ih u staju preko zime. No Billyja, bika teškog jednu tonu, treba malo nagovarati. Kad steona krava zatreba hitnu operaciju, u pomoć pozivaju veterinara Russella.
U Lakesu, Suzanna Cruickshank, zaljubljenica u daljinsko plivanje, odvažno se baca u hladno jezero Buttermere. Radi kao vodič za one koji dolaze ovamo radi ljekovitog učinka njegovih voda.
U Cumbriji, patronažna sestra Fiona Dodd izlazi na teren kako bi pomogla majkama i djeci u udaljenim ruralnim područjima koja obuhvaćaju više od 500 kvadratnih kilometara.

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.