SEZONA: 2

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U Lakesu, vlasnik brdske farme i višestruko nagrađivani uzgajivač ovaca Arnold Lancaster mora popraviti suhozid koji su ovce srušile i pobjegle na susjednu farmu. A hvata ga i nervoza jer se bliži stočni sajam u Benthamu gdje se sprema na aukciji prodati svoja najbolja grla.
Župnica Sarah Lunn nastoji svim silama sačuvati tradicionalne običaje u Appleby-in-Westmorlandu i okolnim područjima te ojačati međusobnu povezanost svih 12 župa kojima upravlja.
U Kirkby Stephenu, umirovljenica Hazel Champion sprema se u Hawes, kamo jednom tjedno odlazi u nabavku namirnica i posjet obitelji. Vozit će se u predivnom autobusu na kat Bristol Lodekka iz 1959.
U Upper Wharfdaleu, Dave Younger i njegov 11-godišnji sin Giuseppe, zajedno s ostalim članovima kluba arheologa amatera, kreću u lov na blago s pomoću detektora metala. Pištanje detektora odzvanja brdima dok pronalaze rijetke artefakte.

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.