EPIZODA: 23

SADRžAJ

Binky je kućni mačak, član tajne agencije. Njemu i ekipi kućnih ljubimaca istomišljenika zadatak je da svoje ljude i "svemirsku postaju" čuvaju od "svemiraca".
Binky je kruškoliki kućni mačak, član tajne agencije imenom SUPS: Superljubimci, u pothvat svemirom. Izgleda kao običan kućni mačak koji živi u običnoj kući, u običnoj ulici. Ali Binky nikako nije običan. Prilično je poseban, čak i za mačku. Obična kuća u kojoj živi je svemirska postaja. A sve izvan nje je svemir. Naravno, možda izgleda kao obično dvorište s drvećem i travom, ali za Binkyja i njegovu ekipu to je neistraženo područje u svemiru. S ekipom kućnih ljubimaca istomišljenika, ima zadatak čuvati svoje ljude i svemirsku postaju (tj. kuću) od svemiraca (tajno ime: mravi, muhe, skakavci i naravno, usisvači). Težak je to posao za male ljubimce, ali dobro su izvježbani, posvećeni poslu i poprilično paranoični.

Fotografije

Agent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiruAgent Binky: Ljubimci u svemiru

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    Der kleine Rabe Socke klaut seinen Freunden das Spielzeug. Er simuliert Krankheiten, um nicht mithelfen zu müssen. Er spuckt in die Nudelsauce, wenn er meint, zu...
  • Vehicles

    image
    Cars, boats, balloons and UFOs, so really any kind of vehicles coming alive.
  • Space Adventures

    image
    What is out there? Explore space with the various playful creatures flying all around in Space adventures!
  • Waterworld

    image
    A whole new world opens up underwater! The exotic animals of the sea are introduced.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.