SADRžAJ

Angažovanje Vojske Srbije u vreme vanrednog stanja zbog koronavirusa, obuka specijalnih jedinica VS na "Malom Milošu", Dnevnik ratnog snimatelja 1999, u najnovijem izdanju emisije "Dozvolite..." Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije angažovani su širom zemlje kao pomoć civilnim vlastima u borbi protiv širenja koronavirusa. Snimatelji "Zastava filma" prate sve aktivnosti, tako da sve to možete videti u emisiji "Dozvolite...". I u vreme vanrednog stanja Vojska Srbije nastavlja redovnu obuku. Pripadnici Specijalne brigade obučavali su se u korišćenju besposadne borbene platforme "Miloš" na poligonu u Nikincima. Pogledajte i Dnevnik ratnog snimatelja Mirka Lukanovića iz 1999. godine.

Fotografije

Dozvolite...Dozvolite...

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tragovi istine

    image
    U ovoj emisiji prikazani su istiniti slučajevi. Svi osumnjičeni su nevini dok se ne dokaze njihova krivica u skladu sa zakonom.
  • Gospodari pčela

    image
    Otkako su se pojavile prije gotovo 80 milijuna godina, pčele imaju posebno mjesto u procesu evolucije. Neumorne su radnice, ključne za razvoj biljaka i među...
  • Nakon prvih 48 sati (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
  • Pazinska kronika

    image
    Pazinska kronika ovoga mjeseca donosi mnogo zanimljivih tema i novosti iz srca Istre.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.