poster

Ludi od ljubavi

Tutti pazzi per amore (2008)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Tutti pazzi per amore romantična je komedija u čijem su središtu Laura i Paolo, koji ponovno otkrivaju ljubav nakon mnogo godina samoće. Prepuštaju se ljubavi, ali ta romansa utječe i na živote njihovih obitelji, prijatelja i kolega. Ljubav u svim svojim oblicima pokretačka je sila zbog koje je ova komedija toliko dinamična. Ljubav je prisutna u svim srcima, čak i u užurbanom modernom gradu. Zbog ljubavi ljudi odjednom postaju hrabri, a nekad i luckasti. Ona zarobljava njihova srca te im svakodnevni život pretvara u pravu dramu.
I Laura i Paolo iza sebe već imaju jedan brak te sami podižu svoju djecu. Nakon nezgodnog početka njihova se ljubav rasplamsa te počinje utjecati i na njihove prijatelje, članove obitelji i kolege. Među prvima na koje njihova ljubav utječe njihova su djeca, Emanuele i Cristina, tinejdžeri čiji su se hormoni tek probudili. A među ostalim tu su i Michele, Paolov najbolji prijatelj za kojega je veza nešto strašno, i Laurina prijateljica Monica koja je neizlječivi romantik. Laura i Paolo svima njima iz dana u dan pokazuju zašto zapravo vrijedi biti 'lud od ljubavi'.
Paolo Giorgi (Emilio Solfrizzi)
Paolo je udovac, više ne zna kako bi se ponašao kada su u pitanju pripadnice nježnijeg spola i teško se privikava na novu ženu koja je ušla u njegov život. Uz svoj posao agronoma, u slobodno vrijeme trenira vaterpolsku momčad. Kada upozna Lauru počinje rušiti sve prepreke među njima, pa tako i zidove njihova stana.
Cristina Giorgi (Nicole Murgia)
Paolova kći brzo odrasta u mladu ženu što katkad zbunjuje njezinog oca, ali i nju samu, pogotovo kada se najzgodniji dečko u njezinom razredu zaljubi u nju.
Laura del Fiore (Stefania Rocca)
Laura je već nekoliko godina razvedena i sama podiže svoju djecu. Kako bi zaradila više novca počinje pisati kolumnu sa savjetima za jedan ženski časopis. Na tom poslu upoznaje nove luckaste kolege, a zbližava se i sa svojom šeficom Monicom koja nema sreće u ljubavi. Laurin topli osmijeh i (uglavnom) hladna glava pomažu joj u stjecanju novih prijatelja.
Emanuele del Fiore (Marco Brenno)
Iako se ponaša kao da je posve siguran u sebe, Laurin sin tinejdžer zapravo je prilično nesiguran. Iako je vrlo pedantan, njegov ugled najboljeg učenika naruši se kada se zaljubi u stariju djevojku.
Michele Brunetti (Neri Marcoré)
Michele je Paolov najbolji prijatelj. On napušta posao agronoma i otvara restoran koji postaje mjesto okupljanja glavnih likova u ovoj seriji. Kao zloglasni zavodnik on prezire sve veze koje traju duže od dva dana. Hoće li ga Monica promijeniti?
Monica Liverani (Carlotta Natoli)
Monica je Laurina najbolja prijateljica i urednica je ženskog časopisa koji piše o ljubavnim savjetima. Unatoč tome ona sama nema sreće u ljubavi i stalno je u potrazi za savršenim muškarcem. On bi mogao biti upravo Michele, ali ona ne može zaboraviti kakav ga glas prati.

Fotografije

Ludi od ljubaviLudi od ljubavi 03Ludi od ljubavi 04Ludi od ljubavi 05Ludi od ljubavi 06Ludi od ljubavi 07Ludi od ljubavi 08Ludi od ljubavi 09Ludi od ljubavi 10Ludi od ljubavi 11Ludi od ljubavi 12

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Milijarde (2016)

    image
    Dobitnici Emmyja® i Zlatnoga globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i...
  • Gorski liječnik (2008)

    image
    Njemačka serija GORSKI LIJEČNIK donosi uzbudljive pustolovine liječnika i gorskih spasavalaca koji u prekrasnim, ali i opasnim planinskim ambijentima priskaču u...
  • Hitna (2014)

    image
    Serija prati život šestero liječnika Hitne službe, a jednog od glavnih likova, doktora Douga Rossa, kojeg je u američkoj inačici glumio George Clooney, u ovoj...
  • Dinastija (2017)

    image
    Nova verzija kultne serije „Dinastija“ iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Priča prati moćnu obitelj Carrington i njenog patrijarha milijunaša Blakea...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.