poster

Globalna Hrvatska HTV

Globalna Hrvatska HTV (2018)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Prvoga srpnja sljedeće godine Austrija potpuno otvara tržište rada za hrvatske građane, a i Hrvatska gospodarska komora otvorit će svoje predstavništvo u Beču. Čak petinu stranih poduzetnika u tome gradu čine Hrvati. Naši poduzetnici u toj zemlji šalju snažne poticaje još jačem poslovnom zbližavanju dvaju tržišta. U emisiji će biti riječi o Tehnološkom samitu srednje Europe u Beču koji je okupio inovativne tvrtke i poslovne ideje iz nekoliko zemalja, o tome koliko su hrvatski poduzetnici konkurentni i traženi na austrijskome tržištu te spremni tehnološki "know-how" prenijeti i u Hrvatsku. Doznat ćete kako Udruga hrvatskih poduzetnika u Austriji pomaže malim proizvođačima i OPG-ovima iz Hrvatske da se predstave na tom zahtjevnom tržištu, te što čini hrvatska država da im u tome pomogne. Izvještavamo iz Buenos Airesa gdje je održan 5. Samit hrvatske dijaspore Južne Amerike. Uoči predsjedničkih izbora, 22. prosinca, što moraju učiniti hrvatski birači u inozemstvu? O tome govori gošća emisije - potpredsjednica Državnog izbornog povjerenstva, Ana Lovrin.

Urednik: Majda Ivković

Fotografije

Globalna Hrvatska HTVGlobalna Hrvatska HTV

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Geo 360 (1999)

    image
    Ob Tiefseetaucher im Bermuda-Dreieck, Wildhüter in den Tiefen der sibirischen Wälder oder fußballspielende Bäuerinnen in den peruanischen Anden: Die Filme der...
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Potraga za žadom (2015)

    image
    U 'Zelenoj groznici' pratimo dogodovštine Claudije i Roberta Buncea, vlasnika trgovine žadom Cassiar Mountain u Britanskoj Kolumbiji koji se pokušavaju obogatiti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.