SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - Rebirth

SADRžAJ

U posljednjoj epizodi vrijeme je da zatvorimo još jedno poglavlje u životu životinja iz Serengetija. Iza njih je godina puna iznimnih događaja. Ali savana se nakon velikog požara pretvorila u nepregledno zgarište. Tko je preživio, a kome se gubi trag? Pljusak donosi novu nadu. Natapa spaljenu zemlju i pretvara je u zeleni raj.
Odražavajući promjene u krajoliku, životinje prate prirodni ciklus života i smrti. Roditelji pripremaju potomke za samostalan život. Lavica Kali je živa, ali nema jednog od njezina tri lavića. Gepardica Kike vratila se i mora svojim već odraslim mladuncima pokazati kako da se sami snađu u divljini. Bujna travnata ravnica idealno je vježbalište. Uči ih kako vrebati, juriti i zgrabiti plijen. Žirafa koja tuguje zbog iznenadne smrti mladunca prekida ih.
I divlji pas Jasari podučava potomke samostalnom životu, ali dok im pokazuje kako da se obrane od hijena, i njih prekida ista ožalošćena žirafa. Najmlađi slonić predvodnice Nalle bori se s nabujalom rijekom. Bakari se vraća kada veliki sukob sa suparničkom skupinom babuna zaprijeti njegovoj obitelji. Još jedanput pokazat će hrabrost. Kali čekaju nova iznenađenja koja bi njoj i čoporu mogla promijeniti život. Kike mora ostaviti mladunce i nadati se da su spremni osamostaliti se.
Nakon smrti staroga slona sve obitelji se okupljaju, a davna suparništva riješe se primirjem. Uvođenjem novog poretka među babunima uspostavlja se prirodna ravnoteža. Životinjama iz Serengetija zasad se smiješi svijetla budućnost.

Fotografije

SerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengeti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Od polja do stola

    image
    Emisija o poljoprivredi na području Zagrebačke županije.
  • Najveći svjetski ubojice: Kompilacije (2017)

    image
    Ova kompilacija donosi vam najbolje od najboljih među najvećim svjetskim ubojicama.
  • Poticaj

    image
    Strateški razvoj Hrvatske temelji se na poljoprivredi i turizmu kao najprepoznatljivijim prirodnim resursima. Proizvodnja i prerada hrane u Hrvatskoj može...
  • Istina o... (2015)

    image
    Science documentary series tackling everyday issues that affect us all.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.