poster

Vrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić group

Vrijeme je za jazz (2013)

glazbeni | Hrvatska
Redatelj: Žarko Černjul

SADRžAJ

U prvom dijelu emisije o svojem glazbenom stvaralaštvu govori dobitnik nagrade Porin za životno djelo, trubač Stanko Selak, čije ćemo se glazbe prisjetiti uz arhivske snimke nastupa njegovog orkestra.
U drugom dijelu Elvis Stanić Group u Studiju HRT-a u povodu nastupa kojim je ovaj umjetnik 7. svibnja 2013. u Lisinskom proslavio 50. rođendan.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić groupVrijeme je za jazz: Stanko Selak - Porin za životno djelo, Elvis Stanić group

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazbeni kanal

    image
  • 3 in 1

    image
    Rubric that presents three of the best videos of one artist from a Balkan country.
  • Strana top lista

    image
    Pratite svoje omiljene strane top liste na DMC kanalu.
  • Domaći mix

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.