SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Zaželjeli smo se putovanja, pa vas u novom izdanju Pulsa - priče s potpisom vodimo na televizijska. U izboru naših reportaža skoknut ćemo do Japana, Finske, Londona.
Hrvati koji žive u Japanu otkrili su nam jesu li se izgubili u prijevodu, kako ih je život odveo u Zemlju Izlazećeg Sunca, osjećaju li se ondje kao doma i još mnogo toga što će vam biti zanimljivo čuti.
Fiskars je selo na jugu Finske, u kojem su se proizvodile najpoznatije škare na svijetu. Kada je industrija otišla, stigli su novi stanovnici. Kako su Fiskars pretvorili u umjetnički kolektiv i prema kojim pravilima žive?
Floru Turner Vučetić nazivaju detektivkom za umjetnine. U Hrvatsku je dosad vratila pravo nacionalno kulturno blago. Kad smo je posjetili, uvjerili smo se kako i život jedne povjesničarke umjetnosti može biti itekako uzbudljiv.

Fotografije

Puls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fast Money: Half Time Report

    image
    A panel of financial insiders gives advice to brokers, traders and investors to help individuals make the best use of breaking news and market insights.
  • Le journal de la RTBF

    image
  • Dnevnik

    image
  • DW Euromaxx

    image
    Euromaxx je europski lifestyle magazin koji nam donosi zanimljivosti iz europskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas s njihovim kulturama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.