SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

U ovotjednom Pulsovom izboru priča s potpisom naši junaci najbolje govore o ljubavi prema domovini.
Ljeto je vrijeme kada se divimo njihovoj požrtvovnosti, hrabrosti, preciznosti. Ipak oni ne vole da ih novinari nazivaju herojima. Kažu - mi samo radimo svoj posao. Pravi je trenutak da još jednom pogledamo kakav je posao i život pilota kanadera.
Kad smo ih posjetili, njoj je bilo 66 godina, a njemu 75, i još su radili. I to ne onako malo iz hobija, nego i do 12 sati na dan. Iz hrvatske svakodnevice donosimo priču o dvoje umirovljenika koji ne žele biti otpisani.
Stariji često raspravljaju o položaju mladih iz svoje perspektive. Ali što o svemu kažu mladi? Kako oni razmišljaju o Hrvatskoj, domoljublju, korupciji, ostanku ili odlasku?

Fotografije

Puls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisomPuls - priče s potpisom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutarnji program

    image
    Samo provjerene i tačne informacije, svakog radnog dana od 07.05 do 10.00! Јutarnji program je među najgledanijim emisijama u Srpskoj, a ujedno i jedna od...
  • RaiNews24

    image
  • Servisne informacije

    image
  • Zagrebački prsten

    image
    Informativna emisija televizije Zapad.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.