SADRžAJ

Abstract Construction Collective je skup hrvatskih glazbenika koji dijele strast prema slobodnoj improvizaciji unutar zadanih okvira ili potpuno slobodnoj improvizaciji. Projekt je nastao 2016. godine na inicijativu Pavla Jovanovića s idejom da se u Hrvatskoj ponovno oživi pristup glazbi koji ima temelje u američkom i europskom free jazzu sedamdesetih godina, ali isto tako i u novoj klasičnoj glazbi 20. stoljeća gdje je šum jednako vrijedno sredstvo izražaja kao i ton. U emisiji pogledajte kolektiv istomišljenika koji se zagrebačkoj publici predstavio 24. travnja u sklopu Muzičkog biennala uz posebnog gosta Chrisa Jarretta za klavirom. Ne propustite jedinstvenu simbiozu suvremene klasične glazbe i jazz improvizacije!

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction CollectiveVrijeme je za jazz: Abstract Construction Collective

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ispod mjeseca

    image
    Uživajte uz "Ispod mjeseca" noćni glazbeni program Jugoton TV.
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Top 30 (nacionalna lista CMC televizije)

    image
    Mix Garantiran užitak uz najveće hitove.
  • Weekend Hitlist

    image
    Vikend počinje upravo ovdje! Odabrali smo goruće hitove koji će vas držati u party raspoloženju!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.