poster

SP u rukometu: Island - Hrvatska

IHF World Men's Handball Championship (2019)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Nakon uspješno odrađenih pripremnih utakmica u Poreču, Kauboji spremni započinju SP. Prva utakmica protiv Islanda i pravi ulazak u pobjednički ritam izuzetno su važni, pogotovo što nam je Island direktni protivnik za prolaz u drugi krug. Europsko prvenstvo 2016. je bilo posljednje veliko natjecanje na kojem smo uzeli medalju (brončanu), dok smo posljednju medalju istog sjaja uzeli i na Svjetskom prvenstvu 2013. Iako je primarni cilj, kako kaže Lino Červar, plasman među prvih 7 i odlazak na Olimpijske igre, čak i od ovako pomlađene Hrvatske uvijek se očekuje polufinale i borba za najviši plasman. Podsjetimo, Hrvatska se nalazi u grupi B u Münchenu i igra utakmice u Olympiahalle areni sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Japanom i Bahrainom. S druge strane, Island, koji posljednjih godina bilježi slabe rezultate, pomladio je momčad, iako se u momčadi još uvijek nalazi nekoliko igrača, poput Gudjona Valura Sigurdssona i vratara Björgvina Pala Gustavssona, koji su se 2008. s Olimpijskih igara kući vratili sa srebrom te broncom s EP 2010., dok je trener, koji je postigao te iste velike rezultate, Gudmundur Gudmundsson sada ponovno na čelu tima, nakon što je s Dancima osvojio olimpijsko zlato 2016. te Bahrein ove godine doveo na SP.

Fotografije

SP u rukometu: Island - HrvatskaSP u rukometu: Island - HrvatskaSP u rukometu: Island - HrvatskaSP u rukometu: Island - Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.