SADRžAJ

Nepravda je što Kalimera tako dugo nije bilo, ali sada se vratio da otkrije i pokuša da reši probleme s kojima se susreće. Kalimero je i dalje jedino crno pile u svojoj žutoj porodici i još uvek nosi svoju šašavu kapu. Još od 1963, kada se prvi put pojavio, nedužni Kalimero se bori protiv laži, bezobrazluka i nepravdi, na koje nekako uvek naleće. Mali Kalimero je velika, inspiracija i najmlađima i onim nešto starijim gledaocima koji ga se dobro i rado sećaju.

Fotografije

Kalimero

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatrogasac Sam (1987)

    image
    'Vatrogasac Sam' je animirana serija za djecu koja prati svakodnevne zgode hrabrog vatrogasca Sama, njegovih kolega, prijatelja i stanovnika Pontypandyja. Sam...
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    Der kleine Rabe Socke klaut seinen Freunden das Spielzeug. Er simuliert Krankheiten, um nicht mithelfen zu müssen. Er spuckt in die Nudelsauce, wenn er meint, zu...
  • India

    image
    An Indian boy and his elephant are exploring their exotic country.
  • Lola i brojevi

    image
    Lola, zaigrana mala djevojčica stalno je u pokretu i uvijek spremna zajedno sa svojim prijateljima brojevima brojati od 1 do 10. Idemo brojati s njima!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.