poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 159

SADRžAJ

Aaron za nezakoniti izvoz okrivi Rodriga, Marianu i Onatea. Nestor Videgaray kaže Rodrigu da postoji još ozbiljniji problem od onog s imanjem i da će Aaron sigurno njega optužiti za probleme s nezakonitim izvozom. Rodrigo traži da Aaron riješi taj problem jer policija neće povjerovati da se on bavio nezakonitim izvozom budući da pliva u dugovima. Bruno kaže Aaronu da Rodrigo u mnogočemu ima pravo. Minerva i Fedra proglase Rodriga kriminalcem iako znaju da je Aaron jedini krivac. Sofia kaže Rodrigu da je ona jedini krivac jer je dovela Francisca u njihov život. Francisco se i dalje udvara Priscili. Rodrigo kaže Nestoru Videgarayu da će izjaviti da je Gaviota nevina i da ju je on iskoristio, te će sebe proglasiti krivim.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.