poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 158

SADRžAJ

Nestor Videgaray kaže Danieli da je Rodrigo u goroj nevolji od one s imanjem. Patricio kaže Fedri da ne želi ni pomisliti što čeka Rodriga. Ona kaže da je za sve kriva Gaviota. Patricio joj odgovori da su zbog Aarona svi u nevolji do grla. Francisco upozna Priscilu i misli da je milijunašica pa joj se počne udvarati. Ona se također prevari i pomisli da je on milijunaš. Videgaray kaže Bruni da su za nezakoniti izvoz krivi Aaron i Onate i da su iskoristili Rodriga i Marinu. Bijesni Bruno odgovori da nema dokaza za to i neka to više ne govori. Aaron kaže Onateu da mora dati iskaz pred policijom. Onate mu odgovori neka se ne brine jer će u zatvor otići Rodrigo i Mariana. Clarita predloži Hilariju da ode na DNK pretragu kako bi se uvjerio da Sanjuanino dijete nije njegovo.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.