SEZONA: 4

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Kad se Johnson i Masters vrate u St. Louis nakon što ih je Hugh Hefner ponovno ujedinio, ona samoj sebi šalje cvijeće s Danovom porukom kako bi održala privid braka prije nego što ode u kliniku gdje ona i Bill sada imaju odvojene ambulante. Ne spominjući razdor, Johnson razgovara s dr. Nancy Leveau o radnome mjestu nove Mastersove suradnice. Iako kritična prema Nancy kad se Betty i Lester pretvaraju da su par koji traži pomoć, Johnson shvaća da je ona prava osoba za taj posao jer se referira na njihov rad. U međuvremenu, kad se ona i Masters sastanu da bi se dogovorili kako će se nositi s izazovima u klinici, uključujući i optužbe za seksualnu devijantnost, Johnson predloži postavljanje nadzornih kamera.
Iako Masters odbija odlazak na odvikavanje od alkohola, njegova sponzorica Louise ne odustaje, nego mu čak i ponudi susjedov stan s obzirom na to da ga je Libby izbacila iz kuće. I dok Masters želi razgovarati s Libby o obiteljskim problemima, Johnson ponudi posao svom bivšem psihijatru dr. Lloydu Maddenu. Ali kad Madden odustane, Nancy predloži svog prijatelja Arta Dreessena. Iako ga nakon razgovora za posao iz pristojnosti kani odbiti, Johnson je impresionirana Dreessenovim znanjem o njezinu i Mastersovu radu. U međuvremenu, kad se Masters pokuša ispričati zbog nevjere, Libby iznese niz vlastitih afera.
Kako sada radi s Mastersom, Nancy mu kaže da želi da imaju blizak odnos kakav je imao s Johnson. On odbije seksualne odnose, ali je zamoli da ispuni upitnik za pacijente kako među njima ne bi bilo tajni. Na kraju, zahvaljujući skupini za podizanje svijesti, Libby kaže Mastersu da je opet pročitala njegovu knjigu. Dok Libby moli posao od odvjetnika koji vodi rastavu, Johnson zaposli Dreessena ne znajući da su on i Nancy bračni par.
Dok je Mastersu nelagodno zbog njihove uloge u časopisu Playboy, Johnson je razočarana otkrićem da ih Hugh Hefner i dalje želi prodati kao tim. Masters se opire Hefnerovim nastojanjima da ga odgovori od rastave braka, a Johnson počne ostavljati plačljive poruke na automatskoj sekretarici Dana Logana. Zabrinuta da neće dugo moći tajiti brak, Nancy kaže svom mužu Art Dreessenu da moraju brzo postati neophodni. U međuvremenu Libby upozna odvjetnika Brama Kellera ne znajući da je on branitelj njezina muža.
Kao dio liječenja Garyja i Fran Bucksey, Masters vodi Nancy u mjesno kino na film koji sadrži scene grubog seksa kako bi bolje shvatili Franinu želju da bude objekt seksualne dominacije. Iako su pretpostavili da Fran zbog nekog događaja iz prošlosti želi grubi seks, promatrajući njihov seksualni odnos u klinici, Masters i Nancy zapanje se kad Gary grubo napadne svoju ženu. Nakon zapošljavanja Arta kao pomoćnika koji joj pomaže s Dawn Jackson, Johnson se u koktel-baru počinje sastajati s muškarcima s kojima može eksperimentirati u krevetu, dok Betty angažira bivšeg klijenta kao Dawnina partnera u studiji. U međuvremenu, iako Libby skuplja hrabrost da nazove Kellera, odbije sastati se s njim u njegovoj hotelskoj sobi.
Nakon dolaska na posao Johnson se iznenadi kad je dočeka Danova supruga Alice. Spomenuvši da je čula njezinu telefonsku poruku, Alice joj kaže da su se ona i Dan pomirili kao i mnogo puta prije. Iako zapanjena otkrićem da je Keller branitelj njezina muža, Libby sazna da on želi da ona svjedoči na sudu. Ali nakon što ljutito nabroji što je sve pretrpjela u braku, Libby ga izbaci. Nakon što Masters zamoli Johnson da mu pomogne s Buckseyjevima, na sastanku anonimnih alkoholičara sretne Alice Logan i otkrije da se Johnson nije ni udala za Dana. Na kraju, kad Art spasi Johnson od pijanca koji je progoni, Lester slučajno otkrije Artovu i Nancynu tajnu. Nakon što nagovori Mastersa da ih ne otpusti zbog laži, Johnson moli Arta da nikomu ne kaže što se dogodilo u baru.

Fotografije

Doktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sexDoktori za sex

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.