Godina je 1956. i jedan od najcjenjenijih porodničara u zemlji, dr. William Masters (Michael Sheen) želi proširiti svoje revolucionarno istraživanje ljudske seksualnosti. Međutim, najprije se mora suočiti s otporom kolega na Sveučilištu Washington u St. Louisu i pronaći pomoćnika koji se neće libiti dokumentirati njegovu kontroverznu studiju. Dok se trudi dobiti potporu sveučilišta i uz dopuštenje kolege dr. Ethana Haasa (Nicholas D'Agosto), ginekologa i porodničara na prvoj godini specijalizacije, Masters zapošljava Virginiju Johnson (Lizzy Caplan), rastavljenu majku dvoje djece koju ambicija i slobodoumni seksualni stavovi čine idealnom partnericom za studiju. Seleći se iz bolnice u bordel i obrnuto kako bi provodili istraživanje, nose se sa svojim kompliciranim privatnim životima i svojim sve složenijim i intimnijim odnosom. Dok se Masters na svakom koraku suočava s kritikama kolega, on i Johnson provode inovativno istraživanje koje će popločati put seksualnoj revoluciji. Dok im Mastersov kolega i mentor Scully (Beau Bridges) daje do znanja da njihov rad nikad neće biti odobren, Masters i Johnson kreću punom parom naprijed.
Naime, ne obazirući se na Scullyjeva upozorenja, Masters dovodi prostitutku Betty u bolnicu gdje je on i Johnson mogu pomnije promatrati tijekom seksa. Nakon što unovači bolničke zaposlenike kao ispitanike, Masters prijeti odlaskom u drugu bolnicu ako Scully ne izloži njegov istraživački prijedlog Upravnom odboru. Njihov dugi put u pionirskom istraživanju ljudske seksualnosti tek počinje i ne namjeravaju dopustiti tadašnjem konzervativnom društvu da ih samo tako obeshrabri.

Bilo je na kanalima:

ZDF  Pink Ha Ha  Doma TV  ZDFneo  NOVA TV  

PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.