SADRžAJ

U Pulsu ovoga četvrtka:
Tina Šimurina provela je radni dan s tri medicinske sestre u njihovim smjenama, noćnim ili dnevnim, i iz prve ruke vidjela sve lijepo, ali i teško u njihovoj svakodnevici. Otkrile su joj zašto vole svoj posao, kako se nose s potplaćenošću i podcjenjivanjem profesije, zašto neke njihove kolegice i kolege odlaze u inozemstvo, a zašto su one ipak odlučile ostati.
Buta, čapa, drica, leva... riječi koje čuvaju otočku tradiciju. Otkrivamo koju. Karmen Šore donosi reportažu iz Komiže gdje se za Svetog Nikolu tradicionalno spaljuje brod, čut ćemo priču o čovjeku koji je sačuvao tradiciju.
Jedan je na pragu rukometne mirovine, drugi u naponu snage, a obojica su na sjeveru Njemačke. I posvećena istom sportu. Posjetio ih je Viki Ivanović. Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak samo za Puls otkrivaju kakav im je život na sjeveru.
Njegov stvaralački moto jednostavno zvuči. I o najozbiljnijim se temama može govoriti na humorističan način. Miro Gavran naš je najprevođeniji i najizvođeniji književnik. Zdravko Fuček izdvojio je nekoliko jednostavnih sličica iz Gavranova života.
Urednica projekta: Maja Tokić

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
  • Vreme

    image
  • Vremenska prognoza

    image
    Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili...
  • Assignment Asia

    image
    Assignment Asia is a current affairs program that takes an in-depth look at stories from all over Asia.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.