poster

Školski sat: Knjiga: Trojica u Trnju

Školski sat

magazin, dječji | Hrvatska
Redatelj: Ivana Radovčić

SADRžAJ

Danas govorimo o krimiću. Većini nas u jednom razdoblju života krimići su posebno uzbudljivi, no u Hrvatskoj nema mnogo književnika koji su se uhvatili u koštac s tim žanrom. U zapetljanu mrežu krimića već je godinama uhvaćen književnik Pavao Pavličić, a čini nam se da su u istraživanju krimića uživali i naši učenici.

Autor: Ervin Bajuk
Voditelj: Ivan Planinić
Urednik: Sanja Nakić

Fotografije

Školski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u TrnjuŠkolski sat: Knjiga: Trojica u Trnju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
  • Tata i ja

    image
    U serijalu predstavljamo zajednički rad tate Domagoja i šestogodišnjeg Tristana kao zabavnu igru kroz koju Tristan uči o svijetu oko sebe. Tristan je znatiželjan...
  • EnTenTinići (2021)

    image
    Zapjevajte uz mišicu En, slonića Tena i zebru Tinu poznate dječje pjesmice!
  • From Night to Day

    image
    Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Sky,Starry Nights,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Songs & Rhymes,Moonlight.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.