poster

Glazbeni specijal: Mark Knopfler - Život u pjesmama (1. dio)

Glazbeni specijal (2009)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Dokumentarni film "Mark Knopfler: Život u pjesmama" govori o jednom od najuspješnijih glazbenika na svijetu, koji je prodao 120 milijuna albuma s bandom "Dire Straits" ili kao solo umjetnik. Govori o svom ocu koji je kao mađarski izbjeglica došao u Englesku 1939. godine. Zatim o svojim tinejdžerskim godinama i velikoj ljubavi prema gitari, o tome kako je radio i kao novinar, ali i počecima grupe "Dire Straits", nastanku glasovite pjesme "Sultans Of Swing" pa sve do albuma "Brothers In Arms". Knopfler naglašava kako mu je u životu uvijek glazba bila najvažnija, a sve ostalo periferno.

Fotografije

Glazbeni specijal: Mark Knopfler - Život u pjesmama (1. dio)Glazbeni specijal: Mark Knopfler - Život u pjesmama (1. dio)Glazbeni specijal: Mark Knopfler - Život u pjesmama (1. dio)Glazbeni specijal: Mark Knopfler - Život u pjesmama (1. dio)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazbeni kantunal

    image
    Glazbeni program TV Jadrana.
  • Toxic Urban

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Novi zvuk

    image
    Koji su to novi singlovi, saznajte u glazbenim minutama emisije Novi zvuk.
  • Tick Tack

    image
    Morning mix from the best Balkan hits.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.