poster

Državni posao: Čobanski rok

Državni posao (2012)

komedija | Srbija
Redatelj: Stojče Stoleski

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - Čobanski rok

SADRžAJ

Kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevnih okolnosti, društveno - političkih situacija, sporta, svijeta zabave, njihovih ličnih stavova o različitim temama.
Radnja emisije "Državni posao" odvija se u kancelariji jedne nepostojeće državne firme. Boškić (Dejan Ćirjaković) je pod zaštitom starijeg brata političara. Nikola Škorić glumi Bosanca Torbicu, a Dimitrije Banjac je glavni arhivator Čvarkov, autonomaš koji pored državnog posla prodaje i piliće.
Emisija u stvari predstavlja prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću, kao i razmišljanje trojice zaposlenih o dnevnim događajima u istom, ali i razmišljanje o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevnih i nedeljnih novina, iz različitih blogova, sajtova. Razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da glumci na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, nasmijju gledaoce i podstaknu ih na razmišljanje.

Fotografije

Državni posao

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pevaj brate (2011)

    image
    Propali metalac Fajta, hiphoper U-Džejl i pop pevač Marijan, trojica su izuzetno različitih muzičara. Svako od njih pokušava da uspe u zemlji koja nema ni muzičku...
  • Moj kućni dinosaur (2017)

    image
    The everyday tasks and problems encountered when raising your first pet. Chloe, an energetic 7-year-old, looks after her troublesome pet triceratops, Topsy.
  • Crna guja (1982)

    image
    BBC-jeva humoristična serija u četiri sezone i više zasebnih epizoda govori o životu Edmunda Crne Guje. Svaka se sezona bavi drugim povijesnim razdobljem i shodno...
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.