EPIZODA: 141

SADRžAJ

Rodrigo se iznenadi kada shvati da mu je Isadora lagala kada je rekla da je bila kod svojih roditelja. Kaže joj da idući put povede i dijete. Isadora prigovara majci jer ju je razotkrila pred Rodrigom. Nancy kaže Gavioti da svi znaju da je g. Santovena zaljubljen u nju i da bi trebala biti sretna jer Rodriga neće biti mjesec dana. Rodrigo kaže Danieli da ima dokaz da ga Isadora vara i to mu ne smeta. Kaže da se gnuša nad njezinim ljubomornim ispadima zbog Gaviote. Daniela mu kaže da vidi što se događa s Erikom Robledom i da bi to moglo završiti romancom. Predlaže mu da nazove Gaviotu ako ne želi da se ona udalji od njega. Rodrigo samo nazove Eriku kako bi se oprostio od nje i kaže joj da nije nazvao Gaviotu i da neće. Fedra, Isadora i Minerva žale se gđi Pilar jer nisu pozvane na priredbe Vijeća iako su održale sporazum o nenapadanju. Gđa Pilar im kaže neka ne lažu jer je ona doznala da su one nastavile sa spletkama. Kaže im i da će poduprijeti Vijeće kako ih nikada više ne bi pozivalo.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.