poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 140

SADRžAJ

Sofia se rasplače kad začuje Isadorin glas. Clarita kaže Gavioti da se mora odlučiti želi li Santovenu ili Rodriga, premda je zamolila Rodriga da je ostavi na miru u poslu i u privatnom životu. Erika kaže Rodrigu da nije u redu da kao psihoterapeutkinja provodi mnogo vremena s njime po barovima i restoranima. Kaže mu da bi mogao doživjeti ponovnu krizu i da možda ona neće biti uz njega da mu pomogne. On joj predloži da postanu prijatelji. Sofia uplakano kaže Jamesu da je Francisco vara s Isadorom. James zabrinuto kaže da se najprije mora uvjeriti je li to uistinu tako pa tek onda djelovati. Clarita kaže Gavioti da je zbog njezine neodlučnosti Rodrigo završio kod psihijatra, a g. Santovena umire od ljubavi za njom. Gavioti se ne svidi taj komentar i kaže da Rodriga ljubi, a da g. Santovenu samo cijeni. Erika kaže Rodrigu da ako želi nazvati Gaviotu neka to učini.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.