poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 137

SADRžAJ

Erikin auto se pokvari i Rodrigo ode po nju kako bi je odvezao u hotel. Tužna Gaviota kaže Clariti da je Rodrigo nije nazvao mjesec dana, te da joj je Daniela rekla da se liječi kod neke psihologinje. Clarita kaže da se nada da mu se neće svidjeti psihologinja i da neće prohodati s njom. Isadora i Minerva su u baru, prilaze im neki muškarci. Isadora je spremna razgovarati s njom, ali Minervi je neugodno i kaže joj neka ne računa na nju. Hilario ispriča Gavioti kako je izbacio Sanjuanu iz svoga stana. Kaže da se ona vodi samo za interesima i da je otišla k njemu jer je maneken i dobro zarađuje. Kaže joj i da se zaljubio u ženu čovjeka koji se prema njemu ponio kao pravi prijatelj. Kaže da više ne voli tu ženu, ali ne želi ništa govoriti kako ne bi povrijedio prijatelja. Gaviota kaže Clariti da ako Rodrigo nazove neka mu ne kaže da je ona kod g. Santovene.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.