poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 136

SADRžAJ

Gaviota kaže Clariti da se Rodrigo nije ni udostojio nazvati je. Clarita joj kaže da je ozbiljno shvatio ono što mu je rekla i da bi ona njega trebala nazvati. Daniela kaže Rodrigu da se doima sretnim, a to znači da mu je tretman kod psihologinje pomogao. Demetrio Urban kaže Alonsu da je Fedra rekla njegovoj ženi da je on imao vezu s Marianom Franco (Gaviotom). Alonso kaže Gavioti da Montalvice opet spletkare protiv nje, ali neka sve to mirno prihvati. Kaže da sad shvaća zašto je Rodrigo poludio od ljubavi. Gaviota se požali Danieli zbog Rodrigova ponašanja prema Vijeću. Daniela joj odgovori neka ga pusti da se sam snalazi. Kaže joj da Rodrigo ide na psihološke tretmane i da će ona sada moći uživati u miru koji je uvijek htjela. Hilario prevari Sanjuanu i kaže joj da će joj pokazati Acapulco, a zapravo je želi izbaciti iz svog stana.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.