poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 135

SADRžAJ

Alonso Santovena kaže Gavioti da su Miller i Meinsdrucken pozvali Rodriga na putovanje po SAD-u i Europi kako bi promovirali tekilu Gorljiva strast. Gđa Pilar kaže Danieli da je Rodrigovo zaljubljivanje u Gaviotu nesreća za njega. Daniela kaže da je ne smiju okrivljavati jer je ona bila žrtva obitelji Montalvo. Da se obitelj nije umiješala, njih bi dvoje sada bili sretni u svojoj ljubavi. Isadora se zabrine kada joj Rodrigo kaže da ide na put i da ne želi ostaviti sina samog, osobito ako Enriqueta poželi otići u svoje selo. Isadora kaže da ne bi bilo prvi put da ostavlja sina i suprugu same. Kaže mu i da ako je sumnjičav prema njoj, neka joj to kaže. Gaviota kaže Alonsu da Rodrigo ne želi pomoć Vijeća.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.