poster

Beogradska hronika

Beogradska hronika (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Ni posle 10 godina, koliko je prošlo od kada su izgubili svoje domove jer su se survali u provaliju nakon što je susedno gradilište pokrenulo klizište, život četiri porodice iz Dubljanske nije se promenio.
Zašto na lekoviti izvor Svete Petke u Lipovici meštani i posetioci gledaju kao na pravu crkvu? Koliko Beograd ima lekovitih izvora i jesu li na spiskovima nadležnih? O tome šta su ljubav i iskreno prijateljstvo Stefan uči na poslu koji obavlja. Glavni učitelj mu je desetogodišnji Uroš, dečak sa posebnim potrebama o kome se kao lični pratilac Stefan brine 5 dana u nedelji. Koliko u Beogradu ima ličnih pratilaca, a koliko onih kojima je jedan takav Stefan potreban?
Bili smo i na mestu gde će se graditi nacionalni stadion. Sa Markom Živićem i Ankom Gaćešom pričaćemo o "Ljubinku i Desanki", komadu koji u Beogradu nije igran više od 20 godina.
Urednice emisije Vesna Kuzmanović, Dubravka Aleksić, Rada Đurić

Fotografije

Beogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik Nove TV

    image
    Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta. Propušteni...
  • Vijesti Al Jazeera Balkans

    image
    Informativnu emisiju "Vijesti" pratite na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Magazin in

    image
    Sanja je sa svojim suradnicima pripremila još bolje i zanimljivije emisije. Kako su gledatelji navikli, i u ovoj sezoni očekuju kvalitetne i aktualne goste iz...
  • Triling

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.