Bijes - Vjetar nade


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Saruzzo uzalud traži informacije o Irmi, koja je uhićena i prebačena u Savonu. Ona je odbila prekinuti vezu s mladim Licatom, odlučna zaštititi svoju ljubav. Sad joj je jedina želja da što prije opet vidi Saruzza...
U Lidu Ligure sparno je ljeto, te su ljudi sve nemirniji.
Dok Vito, koji ne zna istinu, čeka voljenu u Budellu (Utrobi), Concetta je već otputovala u Švicarsku sa sinom. Odlučna je započeti novi život, no ne može zaboraviti lijepog Vita. Kod sebe ima i pištolj koji je ukrala Schivu, onaj kojim je Mario Patane (Giuseppe De Rosa) ubio Rinalda Voglina (Andrea Preti). Važan dokaz kojim se mogu osuditi krivci za taj zločin.
Bliži se dan izbora. Dok se Schivo na sve načine pokušava domoći snimke koja tereti njegovu kćer i dokazuje njegovu bolesnu opsjednutost Marisellom, Sofia je uvjerena u muževe dobre namjere...
Uloge: Francesco Testi (Vito Licata), Giuliana De Sio (Irma Voglino), Elena Russo (Sofia Fiore), Massimiliano Morra (Saruzzo Licata), Cosima Coppola (Concetta/ Orchidea), Stefano Dionisi (Rino Schivo), Angela Molina (Crocifissa Licata), Alessandra Martines (Luciana Belgrano), Tullio Solenghi (Gianluca Belgrano), Adua Del Vesco (Marisella Fiore), Martina Pinto (Gisella Schivo), Antonio Grosso (Pietro Patane), Sergio Arcuri (načelnik Parodi)
Autor: Teodosio Losito
Scenaristi: Luigi Montefiori, Teodosio Losito, Laura Sabatino, Alessandro Scippa
Redatelj: Alessio Inturri
Urednica: Ranka Horvat

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.