poster

Stranac u Srbiji: Danijel Moler

Stranac u Srbiji

dokumentarni | Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

SADRžAJ

Danas mapa zemljine kugle može da se prikaže kao unakrsne šare tragova stopa mladih ljudi, koji krstare po njoj tražeći zemlju u kojoj će naći za sebe ono što žele. Neko u nedostatku materijalnog bogatstva napušta svoju zemlju, a neko se odriče svoje sigurne egzistetncije u potrazi za duhovnim vrednostima.
Mladi Nemac Danijel Moler, posle boravka u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, želeo je da nauči još jedan jezik i upozna još jednu kulturu. Samo je godinu dana učio srpski, a tečno ga govori i predaje nemački u specijalizovanoj školi za učenje nemačkog jezika. Tim zarađenim sredstvima izdržava se i zadovoljan je što ovde može da živi opuštenije nego na Zapadu.
Danijel kaže da nedovoljna uređenost i nepredvidivost života u Srbiji ima svoje mane, ali mu one ne smetaju, već su za njega izazov i avantura, ističe Ranka Jakšić, urednica emisije "Stranac u Srbiji".

Fotografije

Stranac u Srbiji: Danijel MolerStranac u Srbiji: Danijel Moler

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Achtung Kontrolle! Wir kümmern uns drum

    image
    Vom Drogenfahnder bis zur Politesse mit dem berühmten „Knöllchen“ – kabel eins begleitet Ordnungshüter bei ihrem täglichen Job auf Deutschlands Straßen.
  • Namigivanje zvijezdama

    image
    Gledaoci će ove sezone imati priliku gledati nastavak dokumentarnog historijata s novim pričama, podsjećanjima na davnu prošlost i ono nezaboravno, ali i...
  • Eko minijature

    image
  • Potraga za žadom (2015)

    image
    U 'Zelenoj groznici' pratimo dogodovštine Claudije i Roberta Buncea, vlasnika trgovine žadom Cassiar Mountain u Britanskoj Kolumbiji koji se pokušavaju obogatiti...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.