poster

Psići u Ophodnji: Psići spašavaju Veliku Šapu / Psići spašavaju Ham-vozilo

Paw Patrol (2013)

dječji | SAD, Kanada
Nick Jr. | sutra | 20:10

Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SEZONA: 5

EPIZODA: 2 - Pups redden Grootvoet / Pups redden de Hum-scooter

SADRžAJ

Kad sa Carlosovog iskopavanja nestane antički artefakt, Tracker i Skye moraju krenuti u potragu za bićem koja ga je možda uzelo. // Gradonačelnik Humdinger se pravi da je slomio nogu kako bi pobijedio u utrci, pa mu psići izrade vozilo.

Fotografije

Psići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u OphodnjiPsići u Ophodnji© 2016 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved. © 2016 Viacom International Inc.© 2016 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved. © 2016 Viacom International Inc.Psići u OphodnjiFoto: SUPER RTLFoto: SUPER RTLPsići u Ophodnji© 2016 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved. © 2016 Viacom International Inc.Foto: SUPER RTL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hej Dagi (2014)

    image
    Pripremite se na smijeh, učenje i uzbudljive aktivnosti u klubu punom pustolovina kojem će se svako dijete htjeti pridružiti! Upoznajte Dagija, velikog i...
  • Inovator Rusty (2016)

    image
    Desetgodišnji inovator Rusty i njegova najbolja prijateljica Ruby pomažu svakome izvući se iz nevolje izrađujući nove, fantastične naprave od starih dijelova.
  • Moćni vlakovi (2020)

    image
    An ensemble cast of trains and kids in an expansive world with amazing adventures.
  • Dinoranč (2021)

    image
    Two young cowboys and a young cowgirl travel lands where modern-day dinosaurs roam around.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.