poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 108

SADRžAJ

Isadora kaže Minervi, Sofiji i Fedri što se dogodilo s Gaviotom. Gaviota kaže Danieli da je netko otkazao taksi koji je ona bila naručila i da je tada došla Isadora. Daniela kaže da se mora čuvati. Aaron ponudi Rodrigu da se udruže i zajednički u inozemstvu promoviraju svoju tekilu, ali naljuti se kada mu Rodrigo postavi uvjete suradnje jer se boji da mu se ne dogodi što i Artemiju Treju. Aaron pita Rodriga je li siguran da je Isadorino dijete i njegovo, jer će to dijete preuzeti imetak Montalva. Francisco kaže Isadori da je Aaron zaprijetio da će istražiti je li dijete zaista Rodrigovo. Pamela kaže tati da mora prijaviti Aarona jer zna da je počinio brojne prekršaje. Aaron kaže Fedri da se mora domoći kose Rodrigova djeteta kako bi napravio DNK analizu i dokazao da to dijete nije Montalvo.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.