poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 107

SADRžAJ

Rodrigo je šokiran kada vidi Marianu u bolnici. Ona mu kaže da ne zna kako je Isadora doznala da će se njih dvoje vidjeti, te joj je zbog toga pozlilo i morala ju je odvesti u bolnicu. Dr. Manzano kaže Rodrigu da je dobio sina. Gaviota kaže Rodrigu da počinje njegov novi život, da se posveti sinu i ženi i da ih čuva. Gđa Pilar i Daniela susretnu Gaviotu. Gđa Pilar pita Rodriga zašto je Isadora ranije rodila i zašto je Mariana ondje. Isadora predbaci Rodrigu što se išao vidjeti s Gaviotom. On joj odgovori da joj Gaviota želi puno sreće. Isadora odgovori da će se smiriti tek kada dozna da je Gaviota mrtva. Nuria kaže Isadori da nasreću dijete sliči njoj. Pita je što je Rodrigo rekao kad je vidio dijete. Isadora odgovori da Rodrigo misli da je ona vjerna žena i da ne sumnja u svoje očinstvo. Fedra kaže Isadori da dijete nema ništa s Montalvima. Minerva pita Isadoru zašto je ranije rodila. Isadora odgovori neka to pita Rodriga i Gaviotu.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.