EPIZODA: 95

SADRžAJ

Kako bi se vratila Aaronu, Minerva mu postavi uvjet da sazove tiskovnu konferenciju i kaže da je vjenčanje s Pamelom bila obična šala. Također mora reći da nikada nije prestao voljeti Minervu. Pamelini roditelji kažu kćeri neka Aaronu prizna da je bolesna. Gaviota gubi okladu i Rodrigo je moli da razgovaraju. Gaviota to ne želi, ali Clarita joj kaže neka pristane razgovarati s Rodrigom jer moraju razjasniti mnogo toga. Gaviota prepozna Rolanda, čovjeka koji ju je prevario nudeći joj tobožnji manekenski posao. Bijesna krene na njega. Isadora kaže roditeljima da ne može više podnijeti Rodriga i da se kani rastati. Očajni Ricardo kaže kćeri neka pričeka dok on ne vrati dugove. Nuria kaže kćeri da je nemirna jer se Francisco ženi sa Sofijom. Isadora kaže da ne zna što osjeća prema Franciscu.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.