poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 94

SADRžAJ

Gaviota kaže Clariti da se ljuti na sebe samu zbog problema koji je izazvala i ako sve dođe do ušiju g. Avellanede, dani su joj odbrojeni. Aaron kaže ocu što osjeća prema Minervi. Kaže da je nije više mogao trpjeti i da mu je laknulo kad ju je ostavio. Kaže mu i da ne bi podnio ako je ona spavala s drugima. No tvrdi da to nije zbog ljubavi jer on smatra da je ljubav samo nešto što smeta u životu. Bruno mu odgovori da on zapravo osjeća ljubomoru, a ljubomora je rezultat ljubavi. Kaže mu da ako voli Minervu, neka ne dopusti da ode. Aaron zamoli Minervu da mu oprosti i da mu se vrati. Kaže joj da će raskinuti zaruke s Pamelom. Minerva kaže da će morati najprije razjasniti mnogo toga i da se neće pomiriti samo običnim poljupcem i nježnostima. Licemjerni Aaron se ispriča Rodrigu i kaže mu da je sve činio kako bi zaštitio sebe. Rodrigo mu kaže da ne treba njegovu zaštitu.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.