poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 84

SADRžAJ

Gaviota kaže majci da ju je Rodrigo otjerao iz tvrtke kao ušljivo pseto, a sada joj piše preporuke i hvali je. Kaže da joj to miriše na nekakvo zlo. Pamela kaže Fedri da predosjeća da će nešto spriječiti njezinu udaju za Aarona. Kaže da je on potišten i uvjerena je da je to zbog Minerve. Rodrigo traži Gaviotu kako bi joj sve objasnio, ali ona ne želi razgovarati s njim. Francisco prosi Sofiju, laže joj da je dobio poslovnu ponudu u Japanu i da ne želi otići bez nje. Gaviota ispriča inženjeru Avellanedi svoju prošlost, čak spomene i svoju ljubavnu vezu s Rodrigom. Smatra da ju je on prevario i ne razumije zašto joj je napisao pismo preporuke. Ing. Avellaneda kaže da je od Rodriga čuo drukčiju verziju. Čini mu se da bi njih dvoje trebali sjesti i razgovarati, ali on ne bi htio biti posrednik. Savjetuje joj da izravno razgovara s Rodrigom, ali joj napomene da nipošto ne želi probleme s obitelji Montalvo. Kaže da je isto rekao Rodrigu.
Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.