poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 83

SADRžAJ

Mariana je sretna kada je Roberto Avellaneda pozove u svoj ured i kaže joj da će učiniti nešto za nju. Aarona muči činjenica da bi se Rodrigo i Gaviota mogli sresti. Fedra odgovori da je najvažnije da je Isadora trudna. Roberto Avellaneda kaže Mariani da će je zaposliti i neka se ne brine zbog pisama preporuke jer je već dobio Rodrigovo. Aaron prigovori Minervi što putuje. Kaže joj da iako je rastavljena, ne smije se ponašati kao djevojka. Minerva odgovori da je slobodna i da može činiti što joj se prohtje, te da joj on nema pravo ništa spočitavati. Daniela predloži Rodrigu da pita Roberta je li zaposlio Gaviotu i kaže mu da se suzdrži da ne udari Aarona jer osveta mora biti mnogo suptilnija. Mariana sluša Demetriove zapovijedi i kaže mu da ako u mjesec dana ne bude zadovoljavala kriterije neka je otpusti.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.