poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 82

SADRžAJ

Roberto Avellaneda kaže Rodrigu da ako mu on ne može preporučiti Marianu Franco, neće je zaposliti. Aaron kaže Rodrigu da nije u redu da se svađaju zbog žena. Kaže mu da je Gaviota iskoristila obojicu. Rodrigo kaže da je Gaviota za njega prošlost i da mu je sada jedino stalo do žene i djeteta. Daniela napokon kaže Rodrigu cijelu spletku koju je obitelj napravila kako bi ga razdvojila od Gaviote. Kaže mu da se mora praviti da ništa ne zna i da mora pomoći Gavioti koja je žrtva svega. Kaže mu i da mu je htjela sve reći mnogo prije, ali tada je Isadora zatrudnjela i baka joj je savjetovala neka šuti kako ne bi narušila njegov brak. Rodrigo tužno preda Avellanedi Marianino pismo preporuke i kaže mu kako je obitelj spletkarila protiv nje. Roberto je iznenađen i kaže mu da ne može vjerovati da onako ugledna obitelj može biti tako zločesta.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.