poster

Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"

Oko magazin (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Poruke lidera EU zemljama Zapadnog Balkana


Samit u Sofiji je sasvim sigurno najvažniji politički događaj koji se tiče evropske perspektive Zapadnog Balkana i učešće Srbije na njemu je više nego korisno, iako je u jednom trenutku bilo dovedeno u pitanje zbog učešća predstavnika Prištine.
Da li i šta u evrointegracijama ovog regina može da se promeni nakon Sofije, koje će biti ključne poruke Sofijske deklaracije, da li će biti potvrđeno da je 2025. ta godina u kojoj će i zemlje regiona postati članice Unije, pitanja su na koja, između ostalih, odgovaraju gosti Oka. To su Ksenija Milenković, pomoćnica ministra za evrointegracije i Milena Lazarević, programska direktorka Centra za evropske politike i profesor Fakulteta FEFA Goran Pitić. Samit u Sofiji prati novinarka RTS-a Tamara Stojsavljević, a kako analitičari u Briselu vide ovaj događaj prenosi dopisnik RTS-a Dušan Gajić.
Emisiju vodi i uređuje Vesna Damjanić.

Fotografije

Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"Oko: Iz Sofije, sa "ljubavlju"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
    Najgledanija informativna emisija HRT-a s pregršt najnovijih vijesti iz zemlja i svijeta, reportaža, javljanja uživo, intervjua, sporta, vremena...
  • Vremenska prognoza

    image
    Saznajte kakvo će biti vrijeme narednih dana uz Federalnu TV.
  • Bloomberg Daybreak: Australia

    image
    "Bloomberg Daybreak Australia" previews the market open and analyzes all the global breaking news essential for your business day ahead.
  • Al Jazeera Svijet

    image
    Al Jazeera Svijet
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.